De beste hondenvoeding voor jouw hond

Als je door de supermarkt wandelt en je bij de afdeling voor dierenvoeding komt, zijn er zoveel verschillende soorten die worden aangeboden. Het kan hierdoor wat overweldigend overkomen als je moet gaan bedenken welke voeding jij voor jouw hond mee wilt nemen. Toch werkt het bij hondenvoeding net als bij mensen eten, want ook voor honden zit er verschil in kwaliteit van voeding. Ook speelt het mee dat bepaalde voeding voor jouw hond beter werkt dan ander soort voeding. Begrijp van tevoren dus goed of er iets is waar je hond last van heeft, want zo ja, koop dan ook de juiste voeding.

Veel vlees

Er zijn genoeg hondenbrokken met veel vlees, maar een goede hondenbrok die dit bevat heeft voornamelijk vlees en dierlijke producten zonder chemische toevoegingen. Bij Nerogold hebben de hondenbrokken een groot vleesgehalte van vers vlees en beschikken daarom over een lekkere vleessmaak. Als je weet dat je hond hier van houdt, kun je dus kiezen voor hondenbrokken met vlees. Van nature zijn honden ook vlees eters en een hondenbrok met vlees is daarom ook erg goed voor je hond. Je hond wordt gezond en gelukkig van hondenbrokken met vlees. Hondenbrokken met veel vlees hebben ook vaak minder graan verwerkt in de brokken, wat van nature veel beter past bij de voedingsbehoefte van je hond.

Geen graan

Hierboven staat al genoemd dat het vermijden van graan beter past in de voedingsbehoefte van je hond. Bij Nerogold beschikken ze namelijk ook over natuurlijk hondenvoer zonder granen. Granen in hondenvoeding kunnen worden gebruikt als goedkope opvulling van de brokken. Sommige honden kunnen slecht tegen granen en toevoegingen en kunnen hierdoor last krijgen van hun verteringsstelsel. Echter reageert niet iedere hond op dezelfde manier op granen in hondenbrokken, maar je kunt het voor de zekerheid zo veel mogelijk vermijden. Er zijn namelijk een paar vervelende symptomen waar je hond last van kan krijgen als er wel veel granen in de voeding zit.

Het juiste natuurlijke voer

Bij Nerogold kun je terecht voor goed natuurlijk voer voor je hond en kun je ervan verzekerd zijn dat er weinig graan in de voeding verwerkt zit. Als je hond last heeft van bepaalde symptomen, kun je overstappen op graanvrije voeding. Symptomen die mee kunnen spelen zijn jeuk, kale plekken en haaruitval. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je hond hier last van krijgt door alleen simpelweg graan wat in de voeding zit. Zoals al genoemd kan iedere hond hier anders op reageren, maar om te voorkomen kun je het beste op voorhand kiezen voor natuurlijk hondenvoer. Hierdoor kun je gegarandeerd zijn dat je hond alleen de beste voeding binnenkrijgt.